This project is financed by the European Union and Republic of Türkiye.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir.

Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerinin Kurulması Yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Teknik Yardım Projesi

Mesleki Eğitim Forum Raporu Yayında

Türkiye’nin mesleki ve teknik eğitim alanındaki geleceğini tartışmak için Antalya’da gerçekleşen Mesleki Eğitim Forumu dolu dolu geçti! Kamu, özel sektör, sivil toplum ve akademik camia bir araya geldi ve inovasyon, kamu-özel sektör işbirliği, istihdam, uluslararası projeler, yeşil işler, öğretmenlerin mesleki gelişimi, sürdürülebilir tarım ve sağlıklı yaşam konuları ele alındı. Geleceğin işgücü için mesleki eğitimin kritik rolü konuşuldu.

21-22 Kasım’da gerçekleşen Mesleki Eğitim Forumunu detaylı bir şekilde ele alıyoruz. Raporu incelemek için https://metek.meb.gov.tr/wp-content/uploads/2020/07/forum_rapor.pdf adresini ziyaret edebilirsiniz.

Önce Mesleki ve Teknik Eğitim Kalite Danışma Kurulu Beşinci Altı Aylık Toplantısı Düzenlendi.

Bu web sitesi Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali katkısıyla hazırlanmıştır. Bu web sitesinin içeriğinden yalnızca GFA Consulting Group liderliğindeki konsorsiyum sorumludur ve bu içerik hiçbir şekilde Avrupa Birliği veya Türkiye Cumhuriyeti’nin görüş ve tutumunu yansıtmak zorunda değildir.

İletişim

Adres: Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki ve Teknik Eğitim GM Emniyet Mah. Milas Sokak No 21 Teknikokullar Yenimahalle, Ankara
Telefon: +90312 213 38 50
E-posta: metek@meb.gov.tr