This project is financed by the European Union and Republic of Türkiye.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir.

Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerinin Kurulması Yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Teknik Yardım Projesi

Kalite Uygulamalarında Sürdürülebilirlik Toplantısı’nın İlki Ankara’da Yapıldı.

Mesleki ve teknik eğitimde kalite uygulamalarının sürdürülebilirliğini sağlamak ve Mesleki Eğitim ve Öğretimde Avrupa Kalite Güvencesi (EQAVET) Ağına katılımı artırmak amacıyla 25 ilde düzenlenecek olan “Kalite Uygulamalarında Sürdürülebilirlik Toplantısı”nın ilki Ankara’da yapıldı.

Mesleki ve teknik eğitimde sürdürülebilir kalite uygulamaları ve Mesleki Eğitim ve Öğretimde Avrupa Kalite Güvencesi (EQAVET) Ağı hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıya Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Korkut Koçak, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bedri Ekşi ve okul müdürleri katılım sağladı.

Önce İşbaşı Eğitimleri Başladı.

Bu web sitesi Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali katkısıyla hazırlanmıştır. Bu web sitesinin içeriğinden yalnızca GFA Consulting Group liderliğindeki konsorsiyum sorumludur ve bu içerik hiçbir şekilde Avrupa Birliği veya Türkiye Cumhuriyeti’nin görüş ve tutumunu yansıtmak zorunda değildir.

İletişim

Adres: Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki ve Teknik Eğitim GM Emniyet Mah. Milas Sokak No 21 Teknikokullar Yenimahalle, Ankara
Telefon: +90312 213 38 50
E-posta: metek@meb.gov.tr